KATSO HUOLLON HINTA

Voit tarkastaa huoltosi hinnan kätevästi suoraan verkosta. Kirjoita rekisterinumerosi ja paina kirjaudu sisään.

VENTUS PRIME3 KESÄRENKAAT ASENNETTUNA

Uudet Ventus Prime renkaat asennettuna Konala

Lyhennä jarrutusmatkaasi Hankookin Ventus-tuoteperheen Premium Comfort -luokan kesärenkailla, joilla saat optimaalisesti toimivassa tasapainossa suorituskykyä, ajomukavuutta, turvallisuutta ja ympäristöystävällisyyttä erittäin hyvällä hinta-laatu-suhteella. Tämä kesärengas on pärjännyt testeissä erinomaisesti ja voittanut Autobildin kesärengastestin peräti kaksi kertaa vuosina 2016 ja 2018. Myös käyttäjäarvosteluissa korostuu tyytyväisyys Ventus Prime3 -renkaisiin niin hinnassa kuin laadussa.

Hanki uudet kesärenkaat autoosi helposti ja kätevästi Malminkartanon Autohuollosta vaikka huollon yhteydessä.

Alla esimerkkinä yleisimpiä rengaskokoja. Hinta sisältää vaihtotyön ja vanhojen renkaiden kierrätysmaksun. Sopivat rengaskoot ovat yleensä merkitty rekisteriotteeseen. Myös vanhojen renkaidesi kyljestä löytyy kokomerkintä, ja mekin voimme selvittää merkin ja mallin perusteella sopivan rengaskoon. Myös muita kokoja löytyy.

  • 195 / 65 R15 – 390 eur
  • 205 / 55 R16 – 420 eur
  • 225 / 50 R17 – 630 eur

Meidän kautta myös edullisemmat Kapsen ja Powertrack renkaat, kysy tarjous.

AUTOHUOLTO JA AUTON KORJAUS – HELSINKI KONALA

Malminkartanon Autohuolto Helsingin Konalassa korjaa ja huoltaa kaikki automerkit. Olemme osa koko maan kattavaa Fixus autokorjaamo ketjua.

Palvelutarjontaan sisältyvät myös erilaisten oheislaitteiden asennukset, rengaspalvelut ja rengasmyynti sekä ilmastointihuollot ja -korjaukset.

Malminkartanon Autohuolto on niin sanottu monimerkkikorjaamo, eli tarjoamamme palvelut ja asiantuntemus ovat kaikkien autoilijoiden saatavilla riippumatta siitä, mikä automerkki tai malli sinua liikuttaa.

Käytössä ovat kaikkiin automerkkeihin soveltuvat testerit. Malminkartanon Autohuollossa huolletun auton voimassa oleva takuu säilyy normaalisti.

Ajoneuvojen huollot ja korjaukset on saatavilla bensiini- ja dieselautojen lisäksi hybridi- ja sähköautoihin. Hallin nostureilla pystytään työstämään kaikkia normaalikokoisia henkilöautoja, kaupunkimaastureita ja pakettiautoja.

Kotimaista asiantuntevaa ja luotettavaa palvelua

Konalassa Ristipellontiellä sijaitsevassa korjaamohallissa piisaa valtavasti tietoa ja taitoa eri automerkeistä, sillä monet työntekijöistä ovat työuriensa aikana työskennelleet myös eri merkkiorganisaatioissa, joista on väistämättä jääneet erilaiset tyyppiviat ja valmistajien tekniset toteutustavat mieleen.

Koulutettu ja ammattitaitoinen korjaamohenkilökunta takaa kattavan osaamisen ja laadukkaan työnjäljen. Huoltoneuvojamme ovat puolestaan asiakaspalvelun ammattilaisia, joiden kanssa asioiminen on vaivatonta ja helppoa.

Auton huolto Konalassa

Malminkartanossa vuonna 1990 perustettu yritys sijaitsee nykyisin Konalassa lähellä kauppakeskus Ristikkoa ja Vihdintietä, josta on julkisillakin hyvät kulkuyhteydet eri suuntiin. Tästä klikkaamalla pääset lukemaan lisää tietoa yrityksestä.

Tarjolla on myös autohuollon sijaisautoja. Voit vuokrata erillismaksua vastaan manuaali- tai automaattivaihteisen ajoneuvon autosi huollon ajaksi.

Sijaisauto autohuolto Helsinki Konala
Sijaisautolla matka ei keskeydy autohuoltoon. Tarjolla on sijaisautoja manuaalivaihteistolla ja automaattivaihteistolla. Isomman tavaratilan tarpeeseen valikoimasta löytyy Ford Transit.

Fixus Center Konala – Auton huolto, korjaus ja varaosat

Malminkartanon Autohuolto toimii samassa rakennuksessa kuin Konalan Fixus-autovaraosamyymälä. Tätä myymälän ja korjaamon yhdistelmää kutsutaan Fixus-ketjussa nimellä Fixus Center.

Käytännön hyödyt ovat lyömättömän hyvät: kun autoosi tarvitaan varaosa, se saadaan joko saman tien suoraan myymälävarastosta tai erittäin nopeasti toimitettuna.

Fixuksella myös toimitusvarmuus on omien kuljettajien ansiosta aina loistava. Tällaisen saumattoman prosessin ansioista autosi saadaan nopeammin huollettua ja korjattua.

Oikea vastaus asiakkaan odotuksiin ja kriteereihin on täyttää ne ilman pulinoita

Fixus-ketjun tiukat laatukriteerit pätevät Fixuksen myymien ja hyväksymien alkuperäistä vastaavien varaosien lisäksi myös ketjun korjaamotoimintaan. Se sopii korjaamollemme erittäin hyvin, sillä tarkoitus on tarjota teille niin hyvää autohuoltoa ja palvelua kuin tahtoisimme itsekin asiakkaana saada.

On hyvä asia, että Fixus-ketju tarjoaa mahdollisuuden tarkastella ja kehittää korjaamon toimintaa ulkopuolisten tekemien pistokokeiden pohjalta. Fixus-ketjuun kuuluminen edellyttää laatukriteerien täyttymistä ja pistokokeiden läpäisemistä.

Tällaisella ketjun ja korjaamon välisellä yhteistyöllä palvellaan parhaalla tavalla loppukäyttäjää eli asiakasta eli sinua.

Autosi voimassa oleva takuu säilyy

Monesti asiakkaita mietityttää takuunalaisen auton huollattaminen muualla kuin myyjänä toimineessa merkkiorganisaatiossa, jota automyyjä on mahdollisesti suositellut jopa ainoana vaihtoehtona. Kyseessä on pelkkä jäänne menneiltä ajoilta.

Tässä on totuus: Sinä saat valita, missä haluat autosi huollattaa. Saat siis tuoda autosi Malminkartanon Autohuoltoon osaaviin käsiin.

Vuonna 2010 päivitetyn EU:n ryhmäpoikkeusasetuksen mukaan valmistaja tai myyjä ei saa rajoittaa takuun voimassaoloa sillä perusteella, että autoa huolletaan tai korjataan muualla kuin valtuutetulla korjaamolla tai huollossa käytetään muun merkkisiä osia. Osien tulee kuitenkin vastata laadultaan alkuperäisiä osia, kuten Malminkartanon Autohuollon käyttämät osat vastaavatkin.

AJANKOHTAISTA

Opetuspolkimien asennukset nyt meiltä!

Opetuspolkimen vuokrapaketti maksaa 340 eur. + panttimaksu 180 eur eli yhteensä 520 eur. 180 eur panttimaksu palautetaan kun poljin irroitetaan korjaamollamme.
Jos haluat polkimen omaksi, hinta asennettuna 510 eur.

Meiltä huollot ja korjaukset nyt Fixus laskulla!

Kysy lisää asiakaspalvelustamme. Kysy myös edullista osamaksumahdollisuutta!

Nyt Fixus Tieturva edullisesti, kun huollatat autosi meillä!

Katso lisää ja tutustu tuotteeseen TÄSTÄ linkistä tai kysy asiakaspalvelustamme!

Malminkartanon autohuolto nyt myös Facebookissa!
Käy tutustumassa!