Yritys

Malminkartanon Autohuolto on korjaamo, jonka asiakkaita haluaisimme itse olla – osaava, luotettava ja ystävällinen.

Hyvä asiakaspalvelu on samanaikaisesti sekä vaikeaa että helppoa, myös autokorjaamossa. Tarvitaan paljon ammattitaitoa. Asiakkaan toiveita ja tarpeita on osattava kuunnella herkällä korvalla ja niihin on vastattava parhaalla mahdollisella tavalla. Kustannukset ja ajankäyttö on arvioitava tarkasti ja asiakkaan kanssa sovitusta on pidettävä kiinni tiukasti.

Oikeasti haastavaa asiakaspalvelusta tulee kuitenkin vasta, jos kadotetaan metsä puilta ja asiakasta muistetaan ajatella vasta laskutettaessa. Asenne ratkaisee.

Meille asiakas on ykkönen ensimmäisestä yhteydenotosta alkaen.

Pitkäjänteisesti vankalla kokemuksella

Malminkartanon Autohuolto on perustettu vuonna 1990. Ensimmäinen toimipiste sijaitsi Malmikartanontiellä, ja nykyisissä tiloissa Konalassa olemme toimineet vuodesta 2008 – ensin AD-autokorjaamona ja vuoden 2012 alusta Fixus-autokorjaamona.

Malminkartanon Autohuoltoa luotsasi vuoden 2011 alkuun sen perustajiin kuuluva Björn “Nalle” Jungebrand, ja Nallen siirryttyä muihin tehtäviin olemme jatkaneet hänen työtään ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa. Tällä hetkellä meitä on 14 osaajan joukko.

Meille uusille yrittäjille on karttunut kokemusta autoalalta yhteensä yli 35 vuotta: olemme työskennelleet useiden eri merkkien maahantuonnin teknisessä tuessa sekä merkkiliikkeiden huoltopalveluissa (mm. BMW, Ford, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Mazda, Mitsubishi, Renault, Skoda ja Volvo).

Nyt löydät meidät samat yrittäjät samalla konseptilla myös yrityksistä Herttoniemessä RJV Autohuolto Oy, Suomenojan Autohuolto Oy (avattu 1.4.2015), Mosan Autohuolto Oy (avattu 1.9.2015) ja Truck Service Lohja Oy (avattu kesällä 2016).

Tervetuloa uudet ja vanhat asiakkaat!

 

Yhteistyökorjaamomme

Helsingissä RJV Autohuolto Oy
Espoossa Suomenojan Autohuolto Oy
Tapanilassa Mosan autohuolto Oy

Yrittäjät


Jarmo Hannula


Jan Reijo